Κεφτέδες από σπανάκι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 6-8 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 ματσάκι άνηθο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι αλεύρι</span><br /><span style="font-size: medium;">4 αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι λάδι</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">μισό κιλό σπανάκι</span><br /><span style="font-size: medium;">300 γραμμάρια σέσκουλα</span><br /><span style="font-size: medium;">4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα</span><br /><span style="font-size: medium;">2-3 πράσα</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε καλά με άφθονο νερό τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε. Τα αλατίζουμε και τα τρίβουμε ώσπου να στραγγίσουν. Αφού στραγγίσουν τα βάζουμε σε μια λεκάνη, ρίχνουμε τα αυγά, το λάδι, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε καυτό λάδι ρίχνουμε μια-μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται οι κεφτέδες τους βγάζουμε από το τηγάνι.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα