Μπαρτζώκας: Λιγότεροι ποσοτικά και ποιοτικά

Στις δύο σημαντικές απουσίες των Σπανούλη και Πρίντεζη στάθηκε στις δηλώσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη."Είναι αντικειμενικά δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Είμαστε λιγότεροι ποσοτικά και ποιοτικά. Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι στον όμιλο, γιατί παίζουμε με μια αήττητη ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση για να αντεπεξέλθουμε.

Δεν ξέρω αν είναι τελικός. Είχαμε σαν στόχο να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια για να μπορέσουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: "Πάμε στη Βαρκελώνη με απουσίες, αλλά με στόχο τη νίκη κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία που η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη και αήττητη, εμείς πάμε για να νικήσουμε.

Για να καλύψουμε τις απουσίες πρέπει οι υπόλοιποι να δώσουμε το 100% με πολλή ενέργεια και θέληση. Δεν βλέπουμε μακριά, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δούμε τι θα κάνουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Σχετικά άρθρα