Με Ιμπέρια η Βουλιαγμένη, με Κίρισι ο Ολυμπιακός

Η ιταλική Ιμπέρια θα είναι η αντίπαλος της Βουλιαγμένης στο Final-4 του Euro League, ενώ η Κίρισι του Ολυμπιακού στο Final-4 του LEN Trophy
Η Ιμπέρια απέκλεισε στον ιταλικό "εμφύλιο" τη Φιρέντσε και… έπεσε πάνω στη Βουλιαγμένη στο Final-4 τoυ Euro League.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζονται η Τζούλια Έμολο και η Ελίζα Καζανόβα θα είναι η αντίπαλος της πρωταθλήτριας Ελλάδας στη διοργάνωση (11-13/4) που θα πραγματοποιηθεί στο Σαμπαντέλ.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η οικοδέσποινα Σαμπαντέλ με την Οριτσόντε Κατάνια. Η διοργάνωση είχε φιλοξενηθεί το 2011 στην καταλανική πόλη με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και νικήτρια τη Σαμπαντέλ.

Την ίδια ώρα, η ρωσική Κίνεφ Κίρισι είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Final-4 του LEN Trophy που θα πραγματοποιηθεί στη Φλωρεντία.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο τμήμα των γυναικών στο Final-4 του LEN Trophy. Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη κληρώθηκε να παίξει με τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι, την ομάδα που απέκλεισε η Βουλιαγμένη και την έστειλε στο Len Trophy.

Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η ιταλική Φιρέντσε με τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο: Το 2003 η Βουλιαγμένη και το 2010 ο Εθνικός. Ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί στον τελικό το 2008, όταν και ηττήθηκε από τη Ρόμα.

Σχετικά άρθρα