Θέλει Σαβιόλα και Αϊμάρ η Ρίβερ Πλέιτ

Ο αντιπρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ αποκάλυψε πως στις προθέσεις του συλλόγου είναι η επιστροφή των Χαβιέρ Σαβιόλα και Πάμπλο Αϊμάρ, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχουν υπάρξει επαφές με τους δύο άσσους προς το παρόν.
Μόλις την Τρίτη (12/3) ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τον Χαβιέρ Σαβιόλα να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του (σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα) στην Ρίβερ Πλέιτ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο την Πέμπτη (13/3), ο αντιπρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ αποκάλυψε πως πρόθεση των "εκατομμυριούχων" είναι η επιστροφή των Χαβιέρ Σαβιόλα και Πάμπλο Αϊμάρ στον αργεντίνικο σύλλογο τους επόμενους μήνες.

"Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Στόχος της Ρίβερ Πλέιτ είναι η πιθανότητα επιστροφής δύο παικτών – ειδώλων στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ματίας Πατάνιαν μιλώντας στο TyCSports.

Προφανώς και είναι ξεκάθαρο πως οι διοικούντες την Ρίβερ Πλέιτ έχουν την πρόθεση να προσεγγίσουν τους Σαβιόλα και Αϊμάρ να τους πείσουν επιστρέψουν στην ομάδα όπου ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά, ενώ η φημολογία θέλει και τον Εστέμπαν Καμπιάσο να δελεάζεται από μια πιθανή νέα συνεργασία με τους "εκατομμυριούχους".

 

Σχετικά άρθρα