Ντόστανιτς: Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ατρόμητο

Ο Ράτκο Ντόστανιτς κορυφώνει την προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ Καλλονής.
Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ Καλλονής ο Ράτκο Ντόστανιτς κορυφώνει την προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Σέρβος τεχνικός που μετράει σίγουρα τις απουσίες των τιμωρημένων Σισοκό και Καλτσά σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Περιστερίου.

«Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε ανέβει ψυχολογικά και αυτό είναι σημαντικό για εμάς», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντόστανιτς με αφορμή το διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ Καλλονής.

Κι όσο για το μεθαυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Ατρόμητο είπε: «Θα ήταν ευχάριστο να εκμεταλλευόμασταν την έδρα μας. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που μετά τον Ολυμπιακό ίσως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είναι πολύ καλή ομάδα, ένα πολύ καλό σύνολο, με αρκετή ποιότητα. Παίκτες όπως ο Μπρίτο ή ο Παπαδόπουλος κάνουν τη διαφορά.

Για να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο πρέπει να παίζεις με δύναμη και πάθος αλλά και να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».

Σχετικά άρθρα