Πήρε το βαθμό, ελέω Κουκουλάκη η Βέροια, 1-1 με τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος για 89 λεπτά κρατούσε τη νίκη στην Βέροια με το γκολ-πέναλτι του Ούμπιντες, αλλά ο Κουκουλάκης εφήυρε παράβαση σε πέσιμο του Ντόγου ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου και ο Μπεν ευστοχώντας από την… άσπρη βούλα χάρισε την ισοπαλία (1-1) στην Βασίλισσα του Βορρά, που έμεινε για 5ο ματς αήττητη και ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος και αξιοποίησε ο Ούμπιντες ανοίγοντας το σκορ για τους Περιστεριώτες. Ο Αργεντίνος μέσος σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική και έφτασε τα 6 γκολ.

Καλή στιγμή στο 33′ για τον Ατρόμητο, με τον Φυτανίδη να εκτελεί φάουλ απευθείας και τον Καντιμοίρη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας με το εντυπωσιακό ποσοστό 61%-39%. Η Βέροια είχε 4 τελικές στο πρώτο ημίχρονο, η 1 απ’ αυτές στον στόχο, ενώ οι Περιστεριώτες 3 τελικές συνολικά, οι 2 προς στον στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 51′, όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος έπιασε το σουτ απ’ την καρδιά της περιοχής για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καντιμοίρης και να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί σε κόρνερ!

Στο 62′ νέα καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, με τον Μπρίτο να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ούμπιντες, αλλά και πάλι ο Καντιμοίρης αποσόβησε τον κίνδυνο.

Κι ενώ το παιχνίδι όδευε προς το φινάλε, ο Κουκουλάκης έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του Ντόγου, μια απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι Περιστεριώτες. Ο Μπεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και χάρισε το βαθμό (1-1) στην Βέροια.
Βέροια: Καντιμοίρης, Σιόντης (81′ Μάνος), Βέρτζος, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοιτς (84′ Ντόγος), Βεργώνης, Γεωργιάδης, Μπαργκάν (λ.τρ. 68′ Παυλίδης), Γκονσάλβες, Μπεν.
Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Γκαρσία, Δημούτσος, Ούμπιδες (92′ Φάμπιο), Μπρίτο (69′ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (81′ Ναπολεόνι), Καραμάνος.

Σχετικά άρθρα