Στον τελικό η Κηφισιά, 3-0 την ΑΕΚ

Εξίσου εύκολα με τον Ολυμπιακό πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ο ΑΟ Κηφισιάς, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ στο 2ο ημιτελικό του Final-4 της Καλαμάτας.Ιστορική μέρα για τον ΑΟ Κηφισιάς, που μόλις στο πρώτο Final-4 της ιστορίας του, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου κι εξακολουθεί να κυνηγά ένα όνειρο που έμοιαζε άπιαστο στην αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη μιμήθηκε τον Ολυμπιακό και με πολύ καλή απόδοση, κυρίως στα δύο πρώτα σετ, πήρε μία εύκολη νίκη επί της ΑΕΚ και θα αναμετρηθεί με τους "ερυθρόλευκους" στον τελικό της Κυριακής (19:30).

Πρόκειται για μία μονομαχία μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της Volleyleague και των δύο ομάδων που έχουν επιδείξει τη μεγαλύτερη σταθερότητα μέσα στη χρονιά.

Τα δύο πρώτα σετ ήταν καρμπόν για την Κηφισιά, αφού με πολύ καλό μπλοκ, αλλά και τον Πρωτοψάλτη να τελειώνει εύστοχα τις περισσότερες επιθέσεις του, η Ένωση δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους 18 πόντους.

Η ομάδα των Άκη Φλαούνα και Χόρχε Ελγκέτα αντέδρασε στο 3ο σετ, βρέθηκε μπροστά με 10-6, αλλά ένα άμεσο 5-0 των τυπικά γηπεδούχων, τους έδωσε το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος, για να επικρατήσουν και πάλι με 25-18.

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-18

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Σουλτανόπουλος, Ντε Σόουζα, Πρωτοψάλτης, Παπαγγελόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταμπουρατζής (λίμπερο) / Κούνας, Ρούσης

ΑΕΚ (Φλαούνας): Μαντέκας, Τόρες, Κατσανεβάκης, Νοβοσέλατς, Παγιάν, Ρουμελιωτάκης, Γκούζντα (λίμπερο) / απαδόπουλος, Κρέτσης, Τοκάνης, Χατζόπουλος, Αχιλλεόπουλος

Σχετικά άρθρα