Πετράκης: Δεν ήταν τυχερή μέρα για μας

Στην έλλειψη τελικής προσπάθειας η οποία τελικώς στοίχισε την ήττα στην ομάδα του, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης ο οποίος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα άδικο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πετράκης: 
"Για εμάς σήμερα το παιχνίδι ήταν σπουδαίο. Θέλαμε το καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε το ματς με δύο καλές στιγμές για να προηγηθούμε. Αν σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετουσιώνεις τις ευκαιρίες, πιθανόν να δεχθείς κάποιο γκολ. 
Δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να έχει την υπεροχή μετά το δεκάλεπτο, ωστόσο είχαμε καλή οργάνωση στην άμυνα. Το τέρμα που δεχθήκαμε ήταν από στημένη φάση το οποία δυστυχώς μας έφερε σε δύσκολη θέση απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα. 
Στο δεύτερο μέρος και ειδικά  μετά το 60΄ δείξαμε διάθεση, δημιούργησαμε προυποθέσεις για να φτάσουμε στην ισοφάριση, όμως μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε, όμως κατάφερε μέχρι τέλους να κρατήσει το σκορ και να πάρει την νίκη. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, αυτό που χάσαμε σήμερα θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε σε άλλα παιχνίδια". 
Σε ερώτηση για το αν άργησε να ρισκάρει στο παιχνίδι ο Ρεθυμνιώτης προπονητής ανέφερε: "Οτιδήποτε γίνεται εκβιαστικά συνήθως έχει ανάποδη τροπή. Πάντα κάτι κερδίζεις και πάντα κάτι χάνεις.  Χρειάζεται ωριμότητα, νομίζω ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια την δείξαμε.  Με τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο γκολ, όμως δεν ήταν η τυχερή μας μέρα. Η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζουμε".

Σχετικά άρθρα