Δώνης: Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί

Ο Χρήστος Δώνης παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο υποστήριξε πως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί που πήραν οι πράσινοι στα Γιάννινα.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε αν και δεν μας βγήκαν όλα μέσα στο γήπεδο. Καταφέραμε να αμυνθούμε σωστά και να πάρουμε το πιο σημαντικό που είναι οι τρεις βαθμοί», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Δώνης.

Για το αν έκαναν συντήρηση δυνάμεων: «Ναι. Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα πάντα αλλά εμάς μας ενδιέφερε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το ματς».

Για το που θεωρεί πως κρίθηκε το ματς: «Σίγουρα το γκολ μας έδωσε μεγαλύτερη ώθηση να κρατήσουμε το σκορ. Πιστεύω ότι και πριν το ματς λέγαμε ότι αν βάλουμε ένα γκολ θα πρέπει να το κρατήσουμε πίσω. Το κάναμε και
πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ: «Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία καυτή έδρα. Από την άλλη όμως θέλουμε να πάμε στον τελικό και να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε την κούπα στη Λεωφόρο».

Για το αν θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος: «Ναι γιατί και ο ΟΦΗ δεν θα παρουσιαστεί έτσι. Θα θέλει να νικήσει στην έδρα του γιατί μετά θα έρθει στη Λεωφόρο και πιστεύω ότι θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Για τις ευκαιρίες που παίρνει και αν νιώθει καλύτερα: «Σίγουρα αισθάνομαι καλύτερα. Προσπαθώ όποτε μπαίνω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις έτσι ώστε όταν με βάζει ο προπονητής μου να αποδεικνύω ότι πρέπει να είμαι».

Σχετικά άρθρα