Αναστόπουλος: Κρατάμε βαθμούς και καλή εμφάνιση

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμα το πρωτάθλημα έχει δρόμο.Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Πανιώνιος, ο οποίος ανάσανε βαθμολογικά. Οι "κυανέρυθροι με το 4-2 επί του Λεβαδειακού έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής, όμως, ο Νίκος Αναστόπουλος θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους δηλώνοντας πως υπάρχει ακόμη δρόμος. Αναλυτικά όσα είπε:

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη από πλευράς βαθμολογίας και μετά τα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί χθες η νίκη ήταν επιβεβλημένη. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλοί παρόλο που σκοράραμε πρώτοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε δύο γκολ ακόμη τα οποία σε εκτέλεση ήταν πολύ ωραία. Αυτό θέλουμε να παίξουμε γρήγορα. Όταν βρίσκεις χώρους είναι πιο εύκολο. Στο τελευταίο τέταρτο χαλαρώσαμε λιγάκι και πήγαμε να χαλάσουμε την πολύ ωραία εμφάνιση που είχαμε, η οποία συνοδεύτηκε τόσο με τους βαθμούς όσο και με καλή μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάμε τους βαθμούς, την καλή εμφάνιση και προχωράμε. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα.

Δεδομένων και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων μπορούμε να πούμε ότι ο Πανιώνιος είναι σε πολύ καλό δρόμο για τη σωτηρία του;

Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δεν ασχολείται με τους άλλους. Επειδή εξαρτόμαστε από τους εαυτούς μας κοιτάμε τι θα κάνουμε. Η νίκη σήμερα σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα ήταν πολύ σημαντική και συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση.

Τι άλλαξε μέσα σε μία εβδομάδα και από εκεί που ο Πανιώνιος στο Περιστέρι ήταν κάκιστος σήμερα παρουσιάστηκε πολύ καλός;

Ίσως κατά την εκτίμησή μου κάναμε μία πάρα πολύ άσχημη εμφάνιση στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Σήμερα παρουσιάσαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ειδικά στη Νέα Σμύρνη είχαμε πολύ καλοί.

Σχετικά άρθρα