Βεργέτης: Πληρώσαμε τις αντεπιθέσεις του Εργοτέλη

Στις κόντρες που έβγαλε στο παιχνίδι ο Εργοτέλης και έκαναν "ζημιά" στον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στάικος Βεργέτης.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου:
Για την εικόνα της αναμέτρησης: "Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που το είδε. Ενώ είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες δεν κάναμε γκολ και αντίθετα το δεχτήκαμε. Στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίσαμε δύο φορές αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε και είναι επαναλαμβανόμενα. Δεν υπάρχει δικαιολογία από δικό της στημένο να δέχεται κόντρα. Δεν κόψαμε την κόντρα. Το έχουμε πει, το έχουμε αναλύσει, αλλά έγινε και σήμερα αυτό το φαινόμενο. Είχαμε καλή κατοχή της μπάλας, κάναμε ευκαιρίες, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Αυτό έφερε και την κόντρα".

Για τον Βάλντο: "Δίνω θετικό πρόσημο στην εικόνα του Βάλντο. Ήρθε το Γενάρη, δούλεψε και ήρθε η ώρα για να πάρει την ευκαιρία του. Θα ξαναέχει ευκαιρίες".

Για το ότι δεν πήρε νίκη με παίκτη παραπάνω: "Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Σήμερα, θεωρώ, πως δεν καταφέραμε να κόψουμε τις αντεπιθέσεις και έφταιξε αυτό. Κάθε απουσία ενός παίκτη από τον βασικό κορμό είναι σημαντική. Οι παίκτες που έπαιξαν μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα".

Για το αν θα υπάρξουν ευκαιρίες για άλλους παίκτες: "Για να κάνουμε μια ενδεκάδα πρέπει να δούμε τον αντίπαλο, τις ανάγκες της ομάδας και μετά να βρούμε τι χρειάζεται για το παιχνίδι".

Για το πέναλτι και γενικότερα τη διαιτησία: "Δεν έχω άποψη για το πέναλτι. Ο Κυριακόπουλος είναι ένα παιδί χωρίς εμπειρίες, θα κάνει λάθη, ίσως να κάνει και πέναλτι όπως σήμερα. Δεν θέλω να είμαι κακός με διαιτησία και παίκτες. Η ροή έδειχνε τον Αστέρα να χάνει ευκαιρίες και τον Εργοτέλη, να παίζει μπάλα, δεν κλείστηκε πίσω, εκμεταλλεύτηκε τις λιγότερες ευκαιρίες που είχε και πήρε τη νίκη".

Για την τελική βαθμολογία: "Αυτό που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως κοιτάμε τον Παναιτωλικό. Πάμε και εκεί για τη νίκη. Αν έρθουν άσχημα αποτελέσματα ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε".

Σχετικά άρθρα