Αναστασιάδης: Ο,τι θέλει η Παναγία γίνεται

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης μετά το 7-0 του Πλατανιά επί της Καλλονής, δηλώνοντας πως η χανιώτικη ομάδα δεν έκανε τίποτα, αφού παραμένει σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Παναγία, που… γύρισε το κουμπί, όπως της είχε ζητήσει ο Μακεδόνας τεχνικός για να κάνουν Ανάσταση.Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει ένα πολύ καλό προπονητή. Μια πολύ δεμένη ομάδα. Εμείς όπως είχα πει, έπρεπε να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι για ν’ ανταπεξέλθουμε όχι μόνο στον αγώνα αλλά και στην ψυχολογία που ήταν πάρα πολύ άσχημη λόγω των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά… δεν κάναμε και τίποτα. Είμαστε πάλι σε πάρα πολύ άσχημη θέση. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, να μη σταματήσουμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί αν το κάνουμε θα πάθουμε τα ίδια που παθαίναμε και προηγουμένως. Θέλω να ευχαριστήσω την Παναγιά γιατί είπα να… γυρίσει το κουμπί να κάνουμε Ανάσταση και σήμερα αυτό έγινε. Ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι το τέλος και να είμαστε καλά».
Για το αν θα μπορούσε να παρασύρει την ομάδα του το 7-0: «Αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αλλά μέχρι τώρα, αυτό κάναμε. Εάν λειτουργήσουμε όπως λειτουργούσαμε προηγουμένως, μπορούμε να έχουμε τα ίδια και χειρότερα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ελπίζω να τα φωτίσει αυτά τα παιδιά η Παναγιά για να καταλάβουν σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό και ελπίζω, επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη εκεί πάνω, στο τέλος να γίνουν όλα καλά».
Για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις που παρουσιάζει ο Πλατανιάς: «Αυτή η ομάδα, γενικά, είχε πολύ μεγάλη περηφάνια από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο κι αυτή τη στιγμή που είμαι εδώ, από μένα πρώτο γιατί εγώ είμαι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ομάδας. Στα… αρνητικά κομμάτια. Στα θετικά είμαι το μικρότερο. Αυτά είναι δεδομένα για μένα. Αφού έχει εντοπιστεί, στους υπερήφανους, δεν τους δίνει τίποτα. Εμείς μέχρι τώρα δεν είχαμε πάρει τίποτα. Ελπίζω να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω, να δουλέψουμε και θα μας δώσει πολλά περισσότερα απ’ ό,τι αξίζουμε».
Για το αν μπορεί να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Εμείς δεν μπορούμε να μη ζητήσουμε αυτό το πράγμα. Εκ των πραγμάτων πρέπει να πάμε να ζητήσουμε αυτό το πράγμα. Τι με ρωτάτε; Το αυτονόητο με ρωτάτε. Έχουμε εμείς περιθώρια να πάμε να χάσουμε στον Ατρόμητο; Τι με ρωτήσατε; Πέφτουμε! Η ομάδα αυτή τη στιγμή εάν τελείωνε το πρωτάθλημα, δεν πέφτει; Πάει στα μπαράζ. Δεν σώζεται. Τι με ρωτάτε τι πάμε να κάνουμε με τον Ατρόμητο; Αφού όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι χωρίς γυρισμό».
Για το αν "φτάνουν" 9 ακόμα βαθμοί για να σωθεί ο Πλατανιάς: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα εμένα. Ό,τι θέλει η Παναγιά γίνεται».
Για το αν θα μπορούσε να βοηθήσει ψυχολογικά τον Πλατανιά για τη συνέχεια το 7-0: «Εγώ δεν στέκομαι στα 7 γκολ. Έχετε έναν άνθρωπο μπροστά σας που είναι 61 χρονών. Έχω φάει ήττες και νίκες τέτοιες, πάρα πολλές… Ουαί κι αλίμονο αν μείνουμε σε αυτό αλλά να πούμε το θετικό. Ποιο είναι το θετικό; Ότι κερδίσαμε. Αυτό δεν θέλαμε; Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και το κερδίσαμε. Είμαστε λοιπόν ευχαριστημένοι. Μη με βάζετε σε άλλες διαδικασίες. Εγώ στέκομαι στους 3 βαθμούς και… τελείωσε. Ουαί κι αλίμονο εάν κάθομαι να συζητάω ή να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Δεν μπορώ να σκέφτομαι! Έχω να κοιμηθώ από τη μέρα που ήρθα! Σας είπα, έχουμε πάρα πολύ δουλειά κι αυτή την ομάδα μόνο η Παναγιά μπορεί να τη βοηθήσει. Κι άμα θέλει θα το κάνει. Τώρα, για τους βαθμούς, τις αριθμητικές που κάνετε, ας τα αφήσουμε εκεί. Εσείς ας το κάνετε, είναι η δουλειά σας».

Σχετικά άρθρα