Μέσι: Βρίσκω την φόρμα μου

Ο Λιονέλ Μέσι δηλώνει ότι έχει βρει το αγωνιστικό του τέμπο που είχε πριν τον τραυματισμό του και αδημονεί για το ντέρμπι με την Ρεάλ.
Με χατ τρικ εναντίον της Οσασούνα ο Μέσι δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στα μέσα της σεζόν και στην κρισιμότερη περίοδο της αγωνιστικής σεζόν εμφανίζεται τόσο καλός όσο ήταν και πριν λίγο καιρό.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με 7-0 επί της Οσασούνα  τόνισε ότι έχει βρει τον ρυθμό του και περιμένει ντέρμπι με την Ρεάλ για να επιβεβαιώσει την καλή του αγωνιστική κατάσταση.

"Αισθάνομαι ότι έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου. Εχω επιστρέψει στους παλιούς ρυθμούς μου και νιώθω αισιόδοξος. Νιώθω ότι επιστρέφω στην αγωνιστική κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου.

Θέλουμε να κερδίσουμε την Ρεάλ και να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Είναι εντυπωσιακό συναίσθημα να είσαι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου. Έχω πολλούς στόχους ακόμα να εκπληρώσω. Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Εϊμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω όσο με θέλει η διοίκηση".

Σχετικά άρθρα