Σίλντενφελντ: Να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο με τον ΟΦΗ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για τα οφέλη της νίκης επί του ΠΑΣ, αλλά αναφέρθηκε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, λέγοντας πως οι πράσινοι πρέπει να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο απ’ ότι στα Γιάννενα, ώστε να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.’Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μας ενδιαφέρει και η καλή απόδοση όμως οι συνθήκες ήταν περίεργες, μετά από αρκετό διάστημα αγωνιστήκαμε στις 3 το μεσημέρι. Αυτό που έχει σημασία την συγκεκριμένη στιγμή είναι οι νίκες και να συνεχίσουμε με ανάλογα αποτελέσματα” είπε αρχικά ο Κροάτης αμυντικός.
Για την βελτίωση που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός από αγώνα σε αγώνα: ”Το είχα πει από την αρχή, έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ, κάναμε αρκετές μεταγραφές και θέλαμε χρόνο για να βρούμε ομοιογένεια. Όμως ακόμη δεν έχουμε φθάσει στην κορυφή της απόδοσης μας, μπορούμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, αυτή την στιγμή είμαι χαρούμενος γιατί όλοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, παλεύουμε σαν ομάδα και βλέπουμε τα αποτελέσματα”.
Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: ”Είναι διαφορετικός αγώνας και ελπίζω και εμείς να παρουσιαστούμε διαφορετικοί και να έχουμε καλύτερη απόδοση. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για το Κύπελλο, δεν θα είναι εύκολος όμως θα έχουμε και τον δεύτερο αγώνα στη Λεωφόρο”.
Για την απόδοση του μέχρι τώρα στη σεζόν: ”Στο πρώτο μέρος της σεζόν είχα αρκετά προβλήματα και ατυχίες, όμως τώρα νιώθω καλύτερα και θέλω να έχω σταθερή απόδοση και να βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα”.

Σχετικά άρθρα