Συνεχιστηκε το… group therapy στα Σπάτα

Μετά το ματς με τον Ηρόδοτο και την κακή εικόνα της ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας είχε μιλήσει στους παίκτες του σε έντονο ύφος.Σήμερα το… group therapy συνεχίστηκε στα Σπάτα, αλλά σε χαμηλότερους τόνους μιας και η εικόνα της Ένωσης είχε βελτιωθεί εν μέρει από την προηγούμενη εβδομάδα. Εξάλλου η εικόνα των «Κιτρινόμαυρων» δεν ήταν ίδια καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αφού στο πρώτο μέρος φαίνεται πως οι «φωνές» του Δέλλα έπιασαν τόπο και οι παίκτες απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης ήταν η εικόνα των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο και η έλλειψη συγκέντρωσης που φαίνεται πως υπάρχει στα περισσότερα ματς που έχουμε δει φέτος. Πέραν της έλλειψης συγκεντρώσεως, κάτι που παρατηρήσαμε στο Μενίδι ήταν και η χαλαρότητα των ποδοσφαιριστών της Ένωσης στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως τόνισε όμως ο «Κολοσσός» στη συνέντευξη Τύπου αυτό είναι κάτι που διορθώνεται μέσα από τη συζήτηση.

Εκτός του Δέλλα στη σημερινή προπόνηση, τον λόγο πήρε και ο Τσιρίλο τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει περισσότερη θέληση για να υπάρχει παράλληλα και διάρκεια.

Σχετικά άρθρα