Απάντηση των παικτών του Ατρομήτου στον Βελλή

Με ανακοίνωσή τους οι παίκτες του Ατρομήτου δίνουν την απάντηση τους στον Σταμάτη Βελλή, ο οποίος προ ημερών άφησε να εννοηθεί ότι είχαν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με της Βέροια.Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές

"Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών διαμαρτυρόμαστε για τις προσβλητικές, απαξιωτικές και μειωτικές για εμάς, δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος επέλεξε την εύκολη λύση της ενασχόλησής του με άλλες ομάδες, αντί να αποφασίσει εν τέλει να αφοσιωθεί στην ομάδα του, δίχως παλινωδίες, υπαναχωρήσεις και διαγγέλματα που μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων αποσκοπούν.

Προφανώς, ο Ατρόμητος όπως και κάθε ομάδα, δεν είναι δυνατό να κερδίζει συνέχεια, να παίρνει κάθε φορά το ποθούμενο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από αυτό της νίκης, όπου και με όποιον και αν παίζει, σε όποια βαθμολογική θέση και αν βρίσκεται.

Σεβόμαστε τον κ. Βελλή κατανοούμε την αγωνία του, καταλαβαίνουμε ότι πιέζεται από πραγματικά δεδομένα, παρακολουθούμε την προσπάθειά να του ξιφουλκεί εναντίον, κυριολεκτικά των πάντων.

Ωστόσο, αδικεί τον εαυτό του, την προσπάθεια του στον Απόλλωνα Σμύρνης με τα λόγια και την συμπεριφορά του, με την προφανή έλλειψη ψυχραιμίας.

Ουσιαστικά μάλιστα αν παρακολουθήσει κανείς όσα έχει δηλώσει τα τελευταία 24ωρα, θα συμφωνήσει ότι φάσκει και αντιφάσκει με τα λεγόμενά του, αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε και δεν έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε περαιτέρω με έναν παράγοντα που αναζητά άλλοθι και διέξοδο σε μια κατάσταση σύγχυσης που είναι φανερό ότι βιώνει.

Κύριε Βελλή, να είστε σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών θα κάνουμε ΠΑΝΤΑ ότι καλύτερο μπορούμε με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Να εμπιστεύεστε τους ποδοσφαιριστές, να τους αγαπάτε, Δεν αξίζουν αυτή την καχυποψία.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όχι μόνο χαρές αλλά και λύπες. Γι’ αυτό και είναι όμορφο. Επειδή είναι απρόβλεπτο και γεμάτο συγκινήσεις. Και πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο ήταν είναι και θα παραμείνει ΑΤΡΟΜΗΤΟ από δηλώσεις εν θερμώ από άστοχες αναφορές περί επιλεκτικών εμφανίσεων, εικόνων και συμπεριφορών.

Να είστε καλά".

Σχετικά άρθρα