Πρόκριση στα πέναλτι η Χίος, 19-18 τον Παναθηναϊκό!

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο ΝΟ Χίου πήρε τη μεγάλη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο Ιωνικό κολυμβητήριο με 19-18 (9-9 κανονική διάρκεια, 10-9 στα πέναλτι).Οι νησιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-1 στη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, με τους παίκτες του Κώστα Λούδη να μειώνουν τη διαφορά στα δύο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Κόχειλας μείωσε σε 6-5 με την έναρξη της τρίτης περιόδου, όμως ο Γαβαλάς έφερε τη διαφορά ξανά στα δύο τέρματα. Δερμιτζάκης και Δερβίσης έφεραν το σκορ στο 8-6 στη λήξη του οκταλέπτου.

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα σερί 3-0, με τον Παπαδόγκωνα να βάζει μπροστά τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά στο παιχνίδι στα 18’’ πριν τη λήξη, όμως ο Παππάς μόλις στα 2’’ έκανε το 9-9, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να αποβάλλεται με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στην ίδια φάση.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19-18

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 2-3, 2-2, 1-3

ΠΕΝΑΛΤΙ: 10-9

NO ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Μισετζής, Πετρόχειλος 2, Δερβίσης 3, Παππάς 2, Ντούλος 4, Κώστας, Αλατσής, Κανδιόγλου, Φάζος, Φουντούλης Γ. 3, Αποστολόπουλος, Γαβαλάς 5, Γαλανόπουλος, Σωτηράκης, Καλαργυρός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας 3, Στελλάτος 1, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόγκωνας 6, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ., Δερμιτζάκης 1, Φώσκολος 1, Τζαβάρας, Μιχαλόπουλος

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Σχετικά άρθρα