Σάββας: Το σκορ είναι μαγική εικόνα!

Περήφανος για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα και τα παράπονά του για την διαιτησία του Ολλανδού Μπιορν Κάιπερς στον αγώνα του "Ολντ Τράφορντ".Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού:
"Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση σήμερα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από ανύπαρκτες φάσεις, με στημένα που δεν υπήρξαν. Επίσης, δεν απεβλήθη παίκτης που έπρεπε με δεύτερη κίτρινη, αφού πήραν οι δική μας τόσο εύκολα κίτρινες κάρτες.

Θα σας πω, η κατοχή μπάλας ήταν 51% για μας, ενώ είχαμε 14 τελικές. Επιπλέον για πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω τόσα χρόνια ποδόσφαιρο, έχω δει αγγλική ομάδα, οι οποίες είναι κορυφαίες στο fair play, να αμύνεται συνέχεια, να πέφτουν κάτω οι παίκτες της και να μη σηκώνονται.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Δέχθηκα ένα σωρό τηλεφωνήματα από την Αθήνα που με συνεχάρησαν για την καταπληκτική εμφάνιση. Το σκορ είναι μαγική εικόνα. Ετσι όπως πάμε θα συνεχίσουμε και θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο άμεσο μέλλον".

Σχετικά άρθρα