Ο Καιρός της Πέμπτης (20/3)

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα και πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τις μέγιστες στα ανατολικά τμήματα να μην ξεπερνούν τους 22, και από 10 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και τοπικά ανατολικοί μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν σε σχεδόν μέτριους και θα στραφούν σε νότιους.

Σχετικά άρθρα