Φουστέρ: Απογοήτευση…

Απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακός μετά την ήττα με 0-3 στην Αγγλία και τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ
Ο ισπανός μέσος στάθηκε στα συναισθήματα, που επικρατούν στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τους "8" του Champions League, τονίζοντας πως αν οι ερυθρόλευκοι πετύχαιναν κάποιο γκολ θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

«Η ομάδα είναι πραγματικά απογοητευμένη . Είχαμε μεγάλες ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως.

Παρόλο που δεχτήκαμε τρία γκολ, είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε ένα για να περάσουμε και δεν πετύχαμε κανένα. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κλείσει τους χώρους και προσπαθούσαμε να βρούμε τους παίκτες μπροστά. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε και αν τα καταφέρναμε θα άλλαζε το παιχνίδι.

Πήραν το πέναλτι και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο για εμάς. Στη συνέχεια πέτυχαν και το δεύτερο γκολ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει το δεύτερο γκολ και μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για εμάς.

Όταν δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ, είχαμε να ανέβουμε μία ανηφόρα. Χρειαζόμασταν όμως μόνο ένα γκολ και έπρεπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν πήραμε καμία ανταμοιβή.

Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία στην κεφαλιά μου που έσωσε ο Ντε Χέα, και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Ντομίνγκες, αλλά έσωσε και πάλι πολύ καλά. Αλλά, οι τερματοφύλακες αυτό πρέπει να κάνουν και ο Ντε Χέα το έκανε πάρα πολύ καλά. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη υπερηφάνεια από εμάς γιατί είχαμε την ευκαιρία να αποκλείσουμε μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ. Αλλά, όμως δεν ήταν εύκολο. Η Γιουνάιτεντ είναι μια ιστορική ομάδα γεμάτη από καλούς παίκτες και ήμασταν κοντά να τους αφήσουμε εκτός».

Σχετικά άρθρα