Δύσκολη η επιστροφή του Χαντ

Ο Τζέρεμι Χαντ είναι πολύ πιθανό να μην ξαναπαίξει την φετινή χρονιά εξαιτίας της κάκωσης που ταλαιπωρεί το εγχειρισμένο γόνατο του Αμερικανού φόργουορντ του Άρη.
Είναι χαρακτηριστικό πως για περισσότερο από έναν μήνα ακολουθεί σε καθημερινή βάση πρόγραμμα θεραπείας ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα χωρίς να μπορεί να μπει σε ρυθμούς ομάδας.

Ο Χαντ μπορεί να αισιοδοξεί και πάνω από όλα να θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως κάθε παίκτης άλλωστε, για να βοηθήσει τον Άρη στο υπόλοιπο των φετινών του υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαντάζει προς στιγμήν τουλάχιστον εφικτό και δεν αποκλείεται να μην μπορέσει να επανέλθει καν στον επόμενο ενάμιση μήνα μπροστά στον κίνδυνο τυχόν υποτροπής που μπορεί να τον αφήσει ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι ο Χαντ είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας με την ΚΑΕ Άρης. Για την φετινή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2015 και απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι το καλοκαίρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός της απουσίας του Χαντ ο Μίλαν Μίνιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

Σχετικά άρθρα