Κάμπελ: Νιώθω έτοιμος για την Premier League

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία για να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι είναι χαρούμενος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική παρουσία στο φετινό Champions League, όπου διέπρεψε η ομάδα του.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοσταρικανός διεθνής κυνηγός μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του:
Πώς αξιολογείς πλέον με καθαρό μυαλό, τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γ.;
‘Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, κάναμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμασταν για να σκοράρουμε, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια υπέροχη εμπειρία’.
Πώς κρίνεις συνολικά την πορεία της ομάδας στην διοργάνωση αλλά και την προσωπική σου απόδοση;
‘Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έκανε μία πολύ καλή πορεία στο Champions League και πάλεψε μέχρι τέλους. Δείξαμε στο ‘Old Trafford’ ότι δεν τα παρατάμε, βγήκαμε στην επίθεση και προσπαθήσαμε. Προσωπικά μπορώ να πω πως ήταν μεγάλη η χαρά μου να παίζω σε τέτοια γήπεδα και σε μια τέτοια διοργάνωση. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και η ένταση που υπάρχει μεγάλη. Ευχαριστώ τον Θεό που είχα τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε τέτοια ματς’.
Πιστεύεις πως με όσα παρουσίασες στο Champions League είσαι πλέον έτοιμος και για την Premier League;
‘Νομίζω πως πάντα ήμουν έτοιμος, απλώς περιμένω την ευκαιρία. Ξέρω πως κάποια στιγμή θα έρθει, αλλά για την ώρα είμαι ήρεμος και χαρούμενος’.
Είναι αυτή η καλύτερη σεζόν σου στην Ευρώπη;
‘Δεν ξεχωρίζω αν είναι καλή ή κακή. Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην Ευρώπη και προσαρμόζομαι όλο και καλύτερα. Αλλά έχω πολλά να μάθω ακόμη’.
Τι σου πρόσφερε η συμμετοχή στο Champions League;
‘Αυτοπεποίθηση όταν έχεις την μπάλα και την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Έμαθα να γνωρίζω πότε πρέπει να κάνω κάτι και πότε όχι’.
Νιώθετε τώρα υποχρέωση να κατακτήσετε και το Κύπελλο;
‘Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα. Πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά θα παλέψουμε για τον στόχο αυτό’.
Για την σύγκρουση με τον Αντόνιο Βαλένσια;
‘Όταν συγκρουστήκαμε και είδα το πρήξιμο στο μάτι του τον ρώτησα αν είναι καλά. Του είπα να ζητήσει τη φροντίδα του γιατρού γιατί το χτύπημα ήταν δυνατό και δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι του, αλλά εκείνος έδειξε θάρρος και συνέχισε να παίζει. Πόνεσα κι εγώ από τη σύγκρουση, αλλά ευτυχώς δεν έπαθα κάτι σοβαρό’.

Σχετικά άρθρα