Για το… καρέ και τη ψυχολογία

Με στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη του (για πρώτη φορά στη διάρκεια της σεζόν) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο (19.30GR) για την 30ή αγωνιστική της Super League. Οι πράσινοι, εκτός από το προφανές, δηλαδή τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν κοντά σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, θέλουν να πάρου και… ψυχολογία, μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία τους τραυματίες Πέτριτς, Λαγό και Μπαϊράμι, όπως επίσης και τον τιμωρημένο Ρισβάνη.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου η ομάδα να βγάλει και πάλι τη φρεσκάδα που έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, αλλά και για να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες ενόψει Κυπέλλου και πλέι οφ.

► Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνα αντιμετωπίζει όλα τα ματς που απομένουν ως… μάχες επιβίωσης. Ο Λόρι Σάντσες πήρε στην αποστολή και τον Χρήστο Μίνγκα πουταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος ύστερα από δύο αγωνιστικές απουσίας για λόγους τακτικής βρίσκεται και πάλι στην 18άδα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν εκπλήξεις με δεδομένους τους αποκλεισμούς των δηλωμένων να εκτίσουν τις κάρτες, τους Τσοκάνη, Χατζηζήση, κάποιων παικτών που επί της ουσίας δεν υπολογίζονται (όπως οι Σόουζα, Κουκ, Έγκον), των εκ των έσω τιμωρημένων Αλβάρεζ – Γουμάγια και του προερχόμενο από τραυματισμό Διαμάντη.

► Η 18άδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας απαρτίζεται από τους: Τζόρβα, Πετρόπουλο, Γκόμεζ, Λουσέρο, Παπαζαχαρία, Αργυρόπουλο, Παντελιάδη, Μίνγκα, Δεληζήση, Μπάρκογλου, Κανακούδη, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπο, Τσιλιγκίρη, Αμπρόουζ και Γκουέλα.

Σχετικά άρθρα