Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ:Χαιρετίζουμε την απόφαση για μετωπική σύγκρουση με το κατεστημένο!

Οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ συνεδρίασαν την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση, με την οποία χαιρετίζουν την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει σε μετωπική σύγκρουση με το κατεστημένο και καλούν τον κόσμο της ομάδας για έναν πλήρη και ολομέτωπο πόλεμο με γνώμονα το πώς θα γιγαντωθεί ο Δικέφαλος! Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ:

Εδώ και τουλάχιστον τέσσερεις δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο βουλιάζει, μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο στο βούρκο της σήψης, της δυσωδίας και της ανυποληψίας. Το «προϊόν» υπάρχει πλέον μόνο στη φαντασία αυτών που το θέλουν πλήρως ελεγχόμενο, κατευθυνόμενο και τσιφλίκι τους, αυτών που θέλουν τις τσέπες και τις κοιλιές τους γεμάτες, την ίδια στιγμή που τα γήπεδα αδειάζουνε μέρα τη μέρα.

Οι λογικές του παρελθόντος, οι χαμηλοί τόνοι, η προσπάθεια να μη δυναμιτίσουμε το κλίμα (sic), όπως και η ενδόμυχη ελπίδα ότι, ίσως, κάποια στιγμή η Πολιτεία θα λάβει μέτρα και θα καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία, θα ξεριζώσει τη μπόχα και τη σαπίλα που έχει ριζώσει βαθιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν πέσει στο κενό προ πολλού, καθώς όχι μόνο δεν οδήγησαν πουθενά, αλλά βοήθησαν -ή τουλάχιστον δεν εμπόδισαν ούτε στο ελάχιστο- την κατρακύλα.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, έστω και αργά, αντιλήφθηκε πως η μόνη λύση για να διεκδικήσει τα αυτονόητα σε αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η μετωπική σύγκρουση και κόντρα με όλα αυτά τα μιάσματα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου, δρώντας ως συμμορία. Τα μέλη αυτής της συμμορίας, που σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου θα ήταν απλά μέλη θεάτρου Σκιών -και μάλιστα κομπάρσοι-, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ έχουν και ονοματεπώνυμο.

Πρέπει να γνωρίζουν άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, πως η κίνηση αυτή του μεγαλομετόχου μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και συστρατευμένους δίπλα του στον πόλεμο αυτό.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, οργανωμένο και μη, όπως έχει πράξει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, να είναι έτοιμος για πλήρη και ολομέτωπο πόλεμο, ιδιαίτερα τώρα, που οι προκλήσεις εναντίον του αγαπημένου μας Συλλόγου δεν θα έχουν προηγούμενο.

Διαφορές υπήρξαν και θα υπάρξουν, λάθη έγιναν και θα γίνουν, διαφωνίες υπήρξαν και θα υπάρξουν, πάντοτε όμως με γνώμονα το πώς θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ. Κι αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει και θα φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε, εκεί που αξίζει, μόνο αν καθαρίσει η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συστράτευση που απαιτείται είναι πλήρης και ολοκληρωτική, σε όλα τα μετερίζια και τις θέσεις της ασπρόμαυρης οικογένειας. Ο καιρός της εσωστρέφειας τελειώνει ανεπιστρεπτί. Στον πόλεμο με τη δυσωδία δεν υπάρχουν κυανόκρανοι κι αυτό ας το καταλάβουν καλά όλοι.

Οι προκλήσεις και τα χτυπήματα στα τέσσερα ιερά γράμματα θα είναι όλο και περισσότερα. Καρούντζοι και Κομίνηδες θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη πιο συχνά, οι πρώτοι για να σαμποτάρουν οποιαδήποτε επενδυτικά σχέδια του ΠΑΟΚ και οι δεύτεροι ευρισκόμενοι σε εντεταλμένη υπηρεσία θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους -ή τη σφυρίχτρα τους- για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι.Τύποι σαν αυτούς που παριστάνουν ότι κυβερνάνε, θα αρνούνται στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησαν οι "μεγαλομέτοχοι" που οι ίδιοι ανέχτηκαν και μας φόρτωσαν, την ίδια στιγμή που περνάνε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τροπολογίες που χαρίζουν εκατομμύρια σε πρόστιμα και προσαυξήσεις σε "ημέτερους" και μη.

Διάφοροι απίθανοι τύποι χτυπάνε και θα χτυπάνε με τρόπο το σύλλογό μας, από τους οπαδούς του, μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση. Θα απειλήσουν, θα συκοφαντήσουν, μέχρι και σε μποϋκοτάζ μαγαζιών θα καλέσουν, θα λασπολογήσουν, θα στήσουν, θα προκαλέσουν. Δεν υπάρχουν πλέον συμπάθειες και αντιπάθειες. Κάθε επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας θα αντιμετωπίζεται από όλους μας σαν επίθεση σε κάθε έναν από εμάς.

Τα ίδια ισχύουν και για μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ της ίδιας της πόλης μας, της πόλης του ΠΑΟΚ. Πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί οι απίθανοι τύποι, κάτι ντεμέκ παραγωγοί, ξυπνιτζήδες, «ψαγμένοι» και επαγγελματίες φυτιλιαστές του λαού του ΠΑΟΚ, που βγάζουν λεφτά κουτσομπολεύοντας την καψούρα μας, πώς όποιος δεν στρατευτεί με όλα τα μέσα στον αγώνα μας, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν παρακαλεί, ο ΠΑΟΚ δεν επαιτεί. Ο ΠΑΟΚ πλέον ΑΠΑΙΤΕΙ. Απαιτεί τα αυτονόητα: Δικαιοσύνη και Ισονομία. Και δεν θα σταματήσει να απαιτεί, μέχρι να τα επιτύχει. Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι πιθανοί αποδέκτες, που θέλουν να κρατάνε τον ΠΑΟΚ έρμαιο των διαθέσεών τους και ας μην ξεχνάνε πως πλησιάζουν και οι εκλογές. Και αν και δεν πρόκειται ποτέ να υπαγορεύσουμε ψήφους, ξέρουμε πολύ καλά να αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς του ΠΑΟΚ.

Κάναμε υπομονή πολλά χρόνια. Περιμέναμε δεκαετίες ολόκληρες, παλέψαμε με στημένες και κομματικές διοικήσεις, με επενδυτές φαντάσματα, με εχθρούς εντός και εκτός του συλλόγου. Περιμέναμε δεκαετίες, για το ιδανικό. Η στιγμή που ονειρευόμασταν και περιμέναμε ήρθε. Ήρθε η στιγμή που το σύστημα θα ξηλωθεί από τη ρίζα του. Ήρθε η στιγμή που θα κάνουμε ξανά τις Κυριακές μας όπως τις ονειρευόμαστε. Η ενότητα είναι και θα παραμείνει πλέον κάτι το αυτονόητο.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι η αλλαγή δεν θα έρθει από τη μία στιγμή στην άλλη. Ξέρουμε πολύ καλά πως χρειάζεται επιμονή, υπομονή και πείσμα. Ξέρουμε πως ο αγώνας θα διαρκέσει και για αυτό χρειάζεται πίστη και αλληλεγγύη και όχι μιζέρια, εσωστρέφεια, συνωμοσιολογία και καταστροφολογία στην πρώτη αναποδιά. Όλοι μαζί, αδερφός για αδερφό, θα νικήσουμε. Και σε αυτόν τον αγώνα, δεν υπάρχει διάκριση, ούτε μεταξύ συνδεσμιτών και μη συνδεσμιτών, ούτε καμία άλλη. Όλοι μαζί, μια γροθιά για τον κοινό σκοπό. Και θα νικήσουμε.

Εάν πιστεύουν όλα αυτά τα πιόνια του συστήματος και τα αφεντικά τους ότι ο λαός του ΠΑΟΚ θα μείνει απαθής μπροστά στη δράση τους, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η μάχη ξεκίνησε και θα διαρκέσει. Θα διαρκέσει μέχρι την απόλυτη νίκη. Απαιτείται δύναμη, συσπείρωση και συστράτευση από όλους. Να είστε όλοι βέβαιοι πως ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ηττάται ποτέ. Και θα το αποδείξει για ακόμη μια φορά.

Υ.Γ. 1: Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πάντα πριν το ξημέρωμα.

Υ.Γ.2: Ήμασταν εδώ και μας τρέματε και τότε που ήμασταν «φτωχοί». Κι είμαστε ακόμη εδώ, έτοιμοι να κατακτήσουμε όλα όσα μας κλέψατε μέχρι τώρα, πιο αποφασισμένοι και επικίνδυνοι από ποτέ.

Υ.Γ.3:Χοντρέ σε περιμένουμε πως και πως στην κόλαση της Τούμπας και αυτή τη φορά μην αγχώνεσαι τον Κυριάκο θα τον πληρώσουμε εμείς.

Υ.Γ.4:Σ’ αυτόν τον πόλεμο που μόλις ξεκινήσαμε όποιος κάνει πίσω θα αντιμετωπιστεί σαν εχθρός και για να μην ξεχνιόμαστε για την κλίκα της ΠΑΕ ισχύουν ακριβώς τα ίδια που αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

Σχετικά άρθρα