Μάρκοβιτς: Να δώσουμε συνέχεια στο σερί

Ο ΚΑΟΔ ολοκλήρωσε με μία μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στο Ρέθυμνο θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί.
Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί ο ΚΑΟΔ ολοκλήρωσε με μία μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στο Ρέθυμνο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Νέναντ Μάρκοβιτς για μία ακόμη φορά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λίνου Χρυσικόπουλου που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας στην μέση του.

Ο προπονητής των Δραμινών στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σημείωσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Έχει κερδίσει πολύ εύκολα τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με καλή απόδοση και ένα στυλ μπάσκετ που βάζει τον κόσμο στην εξίσωση.

Η συγκέντρωση μας – ειδικά σε επιθετικές επιλογές και αμυντικό τρανζίσιον – είναι καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το σερί μας δίνοντας ότι καλύτερο έχουμε".

Από την πλευρά του ο Τζέι Κόβαν Μπράουν είπε: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα με ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για 40′, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την νίκη μέχρι το τέλος. Η αντίδραση μας σε μια ακόμα δύσκολη έδρα θα προσπαθήσουμε να είναι τέτοια που να φανερώνει το χαρακτήρα που θέλουμε να κτίσουμε".

Σχετικά άρθρα