Διπλό με Σανκαρέ ο Αστέρας στο Αγρίνιο, φωνάζει ο Παναιτωλικός

Με γκολ του Σανκαρέ από στημένη φάση (κόρνερ), ο Αστέρας Τρίπολης, πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού, που φωνάζει για πέναλτι στο φινάλε! Εγινε έτσι η δεύτερη ομάδα μετά τον Ατρόμητο που… γκρέμισε το "κάστρο" της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Αστέρα που αμυνόταν με επιτυχία.

Καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, η κεφαλιά του Μπικέι στο 25′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προηγήθηκε από στημένη φάση. Συγκεκριμένα, στο 64′ ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σανκαρέ με προβολή έκανε το 0-1 για τους Αρκάδες.

Οι Αγρινιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 78′, όταν ο Καμαρά απέτυχε να νικήσει με διπλή προσπάθεια τον Μπαντή, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο 82′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κούσα, αλλά ο Μπαράλες που του εκτέλεσε δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Ράφαελ απέκρουσε!

Εξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον Σανκαρέ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην επόμενη φάση απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κοντοέ, που άφησε για τα τελευταία λεπτά την ομάδα του με παίκτη λιγότερο…

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Γκάλο, Μπούντιμιρ (56’ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης (75’ Μύγας), Ανέν, Μπικέι.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Μουνάφο, Μπαράλες (85’ Χουάνμα), Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Βάλντο (65’ Ναβάρο), Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (90+1’ Κυριακόπουλος), Κοντοές, Εντό.

Σχετικά άρθρα