Μπεργκ: Δεν παίξαμε καλά, αλλά σημασία έχει που νικήσαμε

Στη σημασία της νίκης παρά την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Απόλλωνα στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, που ήταν για μια ακόμη φορά ο κορυφαίος του Τριφυλλιού.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπεργκ μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα:
«Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά έχει σημασία που πήραμε τελικά τους τρεις βαθμούς. Πάλεψαν πολύ στην άμυνα οι αντίπαλοί μας ενώ οι δικοί μας αμυντικοί είχαν προβλήματα γιατί απείλησε αρκετά ο Απόλλων, μετά το 1-1 αντιδράσαμε εξαιρετικά και πετύχαμε 2 γκολ. Στο προηγούμενο ματς δεν ήμασταν τόσο καλοί και χάσαμε από τον ΟΦΗ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα, αλλά υπάρχουν τα… πάνω και τα κάτω σε μια ομάδα. Γενικά έχουμε βελτιωθεί, συνεχίζουμε να νικάμε».
Για το αν ο Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή: «Σίγουρα. Είμαστε καλύτεροι από την αρχή της σεζόν, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης, όμως έχουμε αποκτήσει μια χημεία σαν ομάδα που φέρνει νίκες και ανεβάζει την ψυχολογία μας».
Σχετικά με την πρώτη θέση των σκόρερ του Πρωταθλήματος: «Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για εμένα όσο το να κερδίζει η ομάδα. Αν όμως σημαίνει ότι θα βοηθήσω την ομάδα μου, θα ήταν ωραίο να πάρω το βραβείο».
Για τα πλέι-οφ τόνισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη τους εαυτούς μας, θέλουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους και θα καταφέρουμε τους στόχους μας».
Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να παντρευτεί στην Ελλάδα, απάντησε: «Είναι αλήθεια. Θα παντρευτούμε αυτό το καλοκαίρι. Θέλει σχεδιασμό και πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα μου».
Για τη σύγκρισή του με τους Βαζέχα και Σισέ, είπε: «Φυσικά είναι τιμή μου να με συγκρίνουν με αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Νιώθω υπερήφανος και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει όσο πιο καλά μπορεί η ομάδα μου. Προσπαθώ να προσφέρω ό, τι καλύτερο στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά άρθρα