Στηρίζουν Πλεξίδα, ξεμπροστιάζουν Κυριακίδη οι παίκτες της ΑΕΛ

Για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ παίρνουν θέση για τα γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα και με χειρόγραφη επιστολή που την υπογράφουν όλοι, πλην των Μούτσα Μπλέντι, Χρήστου Μήτση, Δημήτρη Τζουμάκη και Γιάννη Παπαϊωάννου, στηρίζουν ανοικτά τον χρηματοδότη της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ βγάζουν στην… σέντρα τον πρώην συμπαίκτη τους Ηλία Κυριακίδη!Η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΛ αναφέρει:
"Πρώτη φορά πηγαίνουν οι Σύνδεσμοι στη Διοίκηση για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν περάσει χιλιάδες καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε τον κύριο Πλεξίδα για όλα μέχρι τώρα που έχει κάνει για μας.
Είμαστε ερασιτέχνες και είμαστε οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Μέχρι και σήμερα είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο και ευχαριστούμε πάλι αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει τόσα μέχρι σήμερα για μας και λέγεται  Πλεξίδας.
Όλο αυτό που έχει γίνει εδώ και 2 μήνες είναι αποτέλεσμα από μία συμπεριφορά ενός πρώην συμπαίκτη μας που λέγεται Κυριακίδης Ηλίας. ΑΕΛ δεν το πουλάς, είσαι!!!
Είμαστε οικογένεια και είμαστε πρώτοι. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε ο κ. Πλεξίδας να παραμείνει κοντά μας μέχρι το καλοκαίρι. Ο καθένας μας αφού δεν κάνουμε για εδώ να τραβήξει τον δρόμο του".
Την επιστολή υπογράφουν οι: Σικαλιάς, Πλιάγκας, Καρακατσάνης, Στεφανίδης, Αγτζίδης, Ρούσσης, Αραμπατζής, Σαββίδης, Καρανίκας, Πατινιώτης, Κωτσιόπουλος, Καρακούτσης, Νεμπεγλέρας, Μπουσινάκης, Γκούρτσας, Κουλίδης, Τσεμπερίδης, Αγρόδημος, Παπαγιάννης, Σιάκκας, Κορομηλάς, Γαρυφαλλόπουλος.

Σχετικά άρθρα