Μια νίκη σε 22 παιχνίδια!

Οι μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγει ο Άρης τον υποβιβασμό, σχεδόν εκμηδενίστηκαν, αφού η ήττα του στην Κομοτηνή τον έφερε ένα βήμα από την 3η παρουσία του στην Β’ κατηγορία. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από τη στιγμή που έχει κερδίσει μόνο τον Πανιώνιο στις τελευταίες 22 αγωνιστικές!

Στα υπόλοιπα 21 παιχνίδια έκανε 8 ισοπαλίες και 13 καταδικαστικές ήττες. Έχει μόλις 20 βαθμούς στο ενεργητικό του, εκ των οποίων οι 8 εκτός έδρας, όπου έχει κερδίσει Πανιώνιο και Βέροια και έχει σημειώσει 8 γκολ περισσότερα απ’ όσα εντός έδρας (16 έναντι 8)!

Ο Αρης δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Κομοτηνή. Σε 4 επισκέψεις του στην έδρα του Πανθρακικού έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Πάντως και ανεξαρτήτως έδρας η παράδοση είναι σε βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει πετύχει μόλις μία νίκη, κι αυτή πριν από 5 χρόνια!

Ήταν 26 Απριλίου του 2009, όταν με δύο γκολ του Κάμπορα στις καθυστερήσεις ανέτρεψε ολοκληρωτικά το εις βάρος του 0-2 στο "Κλ. Βικελίδης", φτάνοντας στο τελικό 3-2. Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια, ο Πανθρακικός έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Σχετικά άρθρα