Πετράκης: Πικρία για την ήττα, μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι

Πικραμένος από την ήττα του ΠΑΣ από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ:
"Πολύ ενδιαφέρον ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλή ποιότητα. Μπήκαμε καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως και ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο μέρος και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Ευτυχήσαμε να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα και φυσικά να προηγηθούμε.

Δυστυχώς όμως δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Η προσπάθεια ήταν σπουδαία από την πλευρα των παικτών μου. Έχουμε πικρία για την ήττα γιατί θα μπορούσαμε κατι να είχαμε πάρει. Μας μένει όμως και η προσπάθεια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και κοιτάζουμε ήδη την επόμενη μέρα".

Συνεχίζοντας σχολίασε το αν οι αμυντικές αδυναμίες στοιχίζουν στην ομάδα του βαθμούς: "Εμείς απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν παίζαμε μόνοι μας. Λειτουργήσαμε καλά. Το πρώτο γκολ που φάγαμε, ήταν απιθανο και ωραίο γκολ όπως και εμείς σκοράραμε με ωραίο γκολ. Δουλέψαμε πάνω στον Στοχ στις προπονήσεις. Είναι ένα δικό μας θέμα, θα το συζητήσω. Το πρώτο γκολ ήταν από κακό συντονισμό όπως και το δεύτερο. Δε θεωρώ ότι η άμυνα μας είναι αδύναμος κρίκος".

Σχολιάζοντας τον στόχο της ομάδας στις τελευταιες αγωνιστικές είπε: "Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αλλάζω στόχους. Εμείς θέλουμε να πάρουμε όσους βαθμούς παραπάνω. Να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα όπως θέλαμε να κάνουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ… Στόχος μας είναι να πάρουμε τρεις βαθμούς την Πέμπτη".

Για το ότι η ομάδα του παίζοντας με παικτη παραπάνω, έπαιξε αμυντικά είπε: "Όταν έχεις να παίξεις απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίκτες όπως ο Στοχ, αν παίξεις επιθετικά θα το πληρώσεις. Άλλωστε παρασυρθήκαμε στο τέλος και το πληρώσαμε. Το γκολ το βάλαμε παίζοντας κλειστά…".

Σχετικά άρθρα