Τριανταφυλλόπουλος: Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο στη συνέχεια

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στον αγώνα με τον Απόλλωνα, λέγοντας πως τέτοια ματς πρέπει να τα τελειώνουν νωρίτερα και πρόσθεσε πως οι πράσινοι πρέπει να αλλάξουν την εικόνα τους στα επόμενα παιχνίδια.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:
"Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την απόδοσή μας. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τελειώνουμε νωρίτερα. Δεχτήκαμε γκολ και μετά αρχίσαμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Ελπίζω στην συνέχεια να μην υπάρχουν ανάλογα παιχνίδια για μας".

-Πιστεύεις πως έπαιξε ρόλο και η κούραση; Επειδή και κόντρα στον ΟΦΗ δεν πιάσατε καλή απόδοση…

"Είναι διαφορετικά παιχνίδια αυτό με τον ΟΦΗ κι αυτό με τον Απόλλωνα. Δεν μπορώ να πω πως η ομάδα είναι κουρασμένη, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Θα έχουμε και άσχημα παιχνίδια, όπως όλες οι ομάδες. Το σημαντικό είναι πως παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Στην πορεία, όμως, πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας".

-Νιώθεις κι εσύ ως νέος πως χτίζει χαρακτήρα η ομάδα και ατομικά οι παίκτες;

"Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Πάνω απ’ όλα να γίνεται και με καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό, η νίκη είναι που μετράει. Κοιτάμε πάντα να την έχουμε εμείς στα χέρια μας. Πρέπει να κερδίζουμε".

-Υπήρχε ένα κλίμα και μια παραφιλολογία πως ο Παναθηναϊκός ίσως να… χάριζε κάποιο βαθμό στον Απόλλωνα για να σωθεί. Δείξατε πως σέβεστε την ιστορία του συλλόγου;

"Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο όλη την εβδομάδα. Εμείς έπρεπε και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίρνουμε τους βαθμούς που είναι σημαντικοί για την συνέχεια και για το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ. Το κάναμε και κοιτάμε το ματς της Τετάρτης. Κι εκεί θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Τίποτα άλλο. Τρεις βαθμοί".

Σχετικά άρθρα