Μίτσελ: Πιστεύω πως θα είναι στην προετοιμασία οι 4 δανεικοί

Ο Μίτσελ τόνισε μετά την εύκολη νίκη επί του Εργοτέλη πως οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν πολύ καλά μετά τον αποκλεισμό από την Γιουνάιτεντ, ενώ ο ισπανός έβγαλε είδηση, τονίζοντας πως οι τέσσερις δανεικοί του Ολυμπιακού στην κρητική ομάδα (Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος και Ιμπραϊμ) θα είναι στην ερυθρόλευκη καλοκαιρινή προετοιμασία

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου

-για τον αγώνα:

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αναγκάσαμε τον Εργοτέλη να ρισκάρει πολύ, κλέψαμε πολλές φορές την μπάλα και έτσι εξηγείται το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε στα πρώτα 30 λεπτά. Παίξαμε ανοιχτά με τον Κάμπελ και τον Πέρες ενώ ο Σάμαρης ήταν πολύ καλός. Έμεινα ικανοποιημένος και από το Σέποβιτς. Οι παίκτες έδωσαν πολύ καλή απάντηση μετά την λύπη που υπήρχε από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Γνώριζαν πώς να ανταποκριθούν. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη, μια ομάδα που έχει βελτιωθεί τελευταία από όλες τις απόψεις, και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα".

-για τον Πελέ και τους παίκτες που αγωνίζονται στον Εργοτέλη ως δανεικοί:

"Η υποδοχή στον Πελέ ήταν αυτή που του άξιζε. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ αγαπητός στον Εργοτέλη που έκανε πολύ καλή δουλειά, όμως ο συναγωνισμός στον Ολυμπιακό είναι πολύ μεγάλος και ιδιαίτερα στη θέση που αγωνίζεται. Είναι και οι τέσσερις πολύ καλοί ποδοσφαιριστές (σ.σ. Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος και Ιμπραϊμ). Έχουμε επιλέξει τον Εργοτέλη γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα στην οποία μπορεί να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους. Τους παρακολουθούμε στενά. Σκεφτόμαστε συνέχεια το τι μπορεί να προσφέρουν και πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουν προπονητή το Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα τους βοηθήσει και θα τους μάθει πολλά πράγματα".

-για τη συνέχεια της σεζόν:

"Δεν πρόκειται να κάνουμε δοκιμές. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Απομένουν επτά παιχνίδια μαζί με το Κύπελλο όπου ελπίζουμε να βρεθούμε στον τελικό. Υπάρχει έντονος συναγωνισμός".

Σχετικά άρθρα