Τσαμπούρης: Να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη την Τετάρτη τον Ολυμπιακό και ο Σάββας Τσαμπούρης τόνισε πως στόχος των Αρκάδων είναι να κοντράρουν τους ερυθρόλευκους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.Αναλυτικά όσα είπε ο Τσαμπούρης στο NovaΣΠΟΡ FM:

Για την πορεία του Αστέρα: «Εμείς προσπαθούμε η ομάδα να μεγαλώνει κάθε χρόνο και να ανεβαίνει ένα σκαλί. Έχουμε βγει δύο σερί χρονιές στην Ευρώπη, παίξαμε τελικό Κυπέλλου και θα βγούμε και φέτος ξανά στην Ευρώπη, εφόσον ο ΟΦΗ δεν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του μέσω του Κυπέλλου. Η ομάδα συγκαταλέγεται στις καλές ομάδες της κατηγορίας, θέλουμε να τη βάλουμε και στις μεγάλες, αλλά αυτό-κακά τα ψέματα-γίνεται με τους τίτλους».

Για το μυστικό της επιτυχίας του Αστέρα: «Το πιο σημαντικό είναι η οικονομική και διοικητική σταθερότητα. Ομάδες σαν κι εμάς και τον Ατρόμητο προοδεύουν. Η ομάδα επένδυσε σε έναν προπονητή, τον κ. Τσιώλη, με τον οποίο πριν λίγο καιρό έλυσε τη συνεργασία της και τώρα ποντάρει σε έναν νεότερο τεχνικό, στον κ. Στάικο και τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν».

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο καθένας θέλει να παίξει. Πρόκειται άλλωστε για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό κι αυτός είναι ο στόχος μας για την Τετάρτη».

Για το μέλλον του, δεδομένου ότι λήγει το συμβόλαιό του: «Οι υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν. Σκέφτομαι μόνο τον Αστέρα αυτή τη στιγμή. Μετά τα μέσα Μαΐου θα δούμε την πρόταση του Αστέρα ή άλλων ομάδων αν υπάρχουν. Μέχρι τότε, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, το μυαλό μου είναι μόνο στους αγώνες μας».

Σχετικά άρθρα