Κούγιας: Το σχέδιο μου για τον Αρη

Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Αρη και ήδη έχει ξεκινήσει μία σειρά επαφών με παράγοντες του συλλόγου, αλλά και ανθρώπους που δεν συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο FM100 για την πρότασή του αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος βάζει 300.000 ευρώ και περιμένει το ίδιο από 4-5 άλλους παράγοντες για να προχωρήσει.Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: “Μιλάω με 4-5 παράγοντες του ΑΡΗ που δεν συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά του ΑΡΗ. Αυτό που επιδιώκω είναι να βάλει ο καθένας μας με πρώτο εμένα από 300.000 ευρώ για να συγκεντρώσουμε ένα συγκεκριμένο ποσό. Είναι σε καλό δρόμο αυτές οι επαφές και θα έχω κι άλλες τις επόμενες μέρες χωρίς να εξετάζω αν ο ΑΡΗΣ θα είναι στην δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι να επικυρωθεί η βαθμολογία ο ΑΡΗΣ έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής και στην Λίγκα λόγω συγκεκριμένων ζητημάτων. (σ.σ. εννοεί το θέμα με τους ισολογισμούς, αλλά και άλλα θέματα που εμπλέκουν αρκετές ομάδες).

Παράλληλα πρέπει να σημειώσω ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται και την συνδρομή του κόσμου του. Θα πρέπει στη νέα προσπάθεια να βοηθήσει και ο κόσμος γιατί είναι πολύ μεγάλος και οικονομικά μπορεί να συνεισφέρει, αλλά για να το κάνει πρέπει να δει και τους παράγοντες να βάζουν χρήματα  και για αυτό καταθέτω την συγκεκριμένη πρόταση.

Ο ΑΡΗΣ αν τελικά προχωρήσει μαζί μου θα είναι αντίπαλος της ΕΠΟ και του συστήματος, αντίπαλος του Μαρινάκη. Ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ με τόσο κόσμο μπορούν και πρέπει να είναι κόντρα στο σύστημα. Τις επόμενες μέρες νομίζω θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα δούμε αν θα μπορούμε να προσχωρήσουμε, αλλά σημειώνω ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και για την παραμονή στην Λίγκα”.

Πέρα από το σχέδιό του για τον Αρη, ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο FM100 τοποθετήθηκε και για τα όσα έγιναν στο δικαστήριο το πρωί, μεταφέροντας τα λεγόμενα της έδρας προς τους ανθρώπους του Αρη και στην ουσία επιβεβαιώνοντας ότι παρά τα αντιθέτως λεγόμενα και επιλεκτικά προβαλλόμενα, η νέα αίτηση για το 99 αν μη τι άλλο είχε πάρα πολλές ομοιότητες με την πρώτη και θα ήταν προτιμότερο να γίνει έφεση.

“Η έδρα σαφέστατα και είχε συγκεκριμένη άποψη και την εξέφρασε λέγοντας προς τους ανθρώπους του ΑΡΗ, τι ήρθατε να κάνετε εδώ, γιατί δεν κάνατε έφεση και καταθέσατε νέα αίτηση αφού δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνατε νέα αίτηση και δεν πήγατε στο εφετείο. Αυτά είπε η δικαστής από κει και πέρα προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη νομική οδός από την διοίκηση του κ. Σκόρδα”.

Σχετικά άρθρα