Παΐτο: Θέλω να μείνω στην Ξάνθη

Ο Παΐτο αναφέρθηκε στη νίκη της Ξάνθης επί του Πανιωνίου, μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση με την Βέροια, ενώ αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ακρίτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοζαμβικανού αμυντικού στο Αθλητικό Metropolis:

Για την χθεσινή νίκη της Ξάνθης: “Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Πλέον θέλουμε μια νίκη για να παραμείνουμε και μαθηματικά στην κατηγορία”.

Αν ανησύχησαν λόγω των συνεχόμενων άσχημων αποτελεσμάτων: “Φυσικά και ήμασταν ανήσυχοι τις τελευταίες αγωνιστικές. Αλλιώς ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα και αλλιώς τελείωσε. Σώσαμε την παρτίδα στο τέλος”.

Για τον επερχόμενο αγώνα με την Βέροια: “Η Βέροια χρειάζεται κι εκείνη τους βαθμούς της νίκη. Η έδρα θα παίξει κάποιο ρόλο όπως συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι”.

Αν θα παραμείνει στην Ξάνθη και την επόμενη σεζόν: “Ακόμα δεν ξέρω αν θα μείνω στην ομάδα. Αυτό που προέχει είναι να τελειώσει η σεζόν ομαλά και για την Ξάνθη και για εμένα. Εγώ θα ήθελα από την πλευρά μου να μείνω. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που απομένουν”.

Σχετικά άρθρα