ΑΕΚ: Ανακρίβειες από Ολυμπιακό!

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΑΕΚ, που απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, σχετικά με το ντέρμπι του γυναικείου βόλεϊ, χαρακτηρίζοντας ανακρίβειες όσα ειπώθηκαν από τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι προσθέτουν πως "ζητούμε συγνώμη που ο κόσμος μας μας στηρίζει μαζικά εν αντιθέσει με το άδειο και έρημο κλειστό του Ρέντη"!
Αναλυτικά η ανακοίνωση η ΑΕΚ αναφέρει:

"Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού γεμάτο ανακρίβειες για την μοναδική ομάδα που γεμίζει τα γήπεδα του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο. Ζητούμε συγνώμη που ο κόσμος μας, μας στηρίζει μαζικά εν αντιθέσει με το άδειο και έρημο κλειστό του Ρέντη. Προφανώς δεν έχετε συνηθίσει να αγωνιζόσαστε μπροστά σε τόσο κόσμο. Η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξουν οι κάτω κερκίδες του γηπέδου για να χωρέσει ο κόσμος, αλλά το αίτημα μας δεν έγινε δεκτό. Κάτι που είχε γίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ δίχως να συμβεί το παραμικρό.

Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια και καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε οι πρώτοι που φωνάζουμε για ισονομία και δεν έχουμε ζητήσει ούτε και τύχει ποτέ ειδικής μεταχείρισης. Ακόμα και ο προπονητής της ομάδας σας, παραδέχτηκε την αγωνιστική ανωτερότητα της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε πως πέρυσι το ίδιο γήπεδο ήταν κατάμεστο όταν κερδίσατε το πρωτάθλημα, αλλά τότε δεν σας ενόχλησε.

Όσον αφορά το περιστατικό με την είσοδο ενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, ασφαλώς και δεν υπάρχει καμία επίθεση σε αθλήτρια του Ολυμπιακού, κανένας δεν την ακούμπησε και ο εν λόγω οπαδός περπάτησε λίγα μέτρα και αμέσως απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας κατά την διάρκεια του τάιμ άουτ. Καμία αθλήτρια του ΟΣΦΠ δεν υπέστη τίποτε όπως και έπρεπε.

Μάλιστα, για την πλήρη ασφάλεια τους αποχώρησαν μαζί με τις αθλήτριες της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα. Σε ένα γήπεδο που ήταν κατάμεστο δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα ενώ δεν έπεσε ούτε ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα. Η Αστυνομία έκανε τα πάντα για να κυλήσουν όλα ομαλά και το έκανε με μεγάλη επιτυχία από την στιγμή που δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό έκτροπο.

Η ΑΕΚ έχει μάθει ότι ο αθλητισμός είναι για τον κόσμο και όχι για τα… άδεια καθίσματα. Δεσμευόμαστε ως ΑΕΚ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να γίνονται τα εντός έδρας παιχνίδια μας σε γεμάτα γήπεδα και με πλήρη ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων. Όπως έγινε και χθες, σε μια γιορτή του βόλεϊ από αυτές που μόνο η ΑΕΚ προσφέρει τελευταία. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας για την μοναδική τους στήριξη και τους περιμένουμε στο πλευρό μας και στα επόμενα παιχνίδια".

Σχετικά άρθρα