Ισχυρά μέτρα θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ για το Καραϊσκάκη

Μπορεί να απομένουν 9 μέρες και δύο ματς πρωταθλήματος (μεσοβδόμαδα και την Κυριακή) μέχρι τον αγώνα στο Καραϊσκάκη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ κινούνται στους ρυθμούς του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη.Ηδη έγιναν οι πρώτες επαφές μεταξύ των επιτελών του Δικεφάλου, ώστε να καθοριστεί η γραμμή της διοίκησης ενόψει της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας. Η σύσκεψη για τα μέτρα τήρησης της τάξης θα γίνει την Πέμπτη (27/3) και σε αυτήν τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν οι Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει επιπλέον μέτρα ασφαλείας σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στο Φάληρο. Σε εκείνο το παιχνίδι τα μέλη της αποστολής δεν είχαν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και σε αυτό… βοήθησε και η εξέλιξη του αγώνα.

Γνωρίζοντας ότι το κλίμα έχει οξυνθεί, με αφορμή τις δημόσιες αντιπαραθέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται να ζητήσει της παρουσία τουλάχιστον ενός εισαγγελέα στο γήπεδο, αυξημένη αστυνομική δύναμη εντός κι εκτός γηπέδου, ενώ θα σταλεί σχετικό έγγραφο και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, της αποστολής του ΠΑΟΚ αναμένεται να ηγηθεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα ζητήσει σουίτα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επιθυμούσε να μεταβεί η αποστολή με το δικό της πούλμαν, αλλά ύστερα από παραινέσεις άλλων μελών της διοίκησης, εγκαταλείφθηκε η ιδέα αυτή.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του στο Καραϊσκάκη, τόσο στην περσινή ισοπαλία 0-0, αλλά και στην φετινή ήττα με 4-0.

Σχετικά άρθρα