Στάζει μέλι για Πράνιτς, Πέτριτς, Σίλντενφελντ ο Ασάνοβιτς

Με τα καλύτερα λόγια για τους συμπατριώτες του (Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Πέτριτς) που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού, που του έδωσε μεγάλη χαρά, όπως τόνισε, ενώ δεν ξέχασε και τον κόσμο του Τριφυλλιού που τον αγάπησε πάρα πολύ τα χρόνια που αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα.Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλιόσα Ασάνοβιτς στην ”Πράσινη”:
Βλέπεις παιχνίδια της φετινής ομάδας;
Φυσικά και βλέπω. Ξέρεις ποιο ήταν το τελευταίο; Το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, Ενθουσιάστηκα, ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, ιδιαίτερα από την στιγμή που ήταν στην έδρα του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός ήταν φανταστικός στο παιχνίδι και άξιζε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ήταν μια νίκη που είχαν ανάγκη οι παίκτες και ο κόσμος και γι’ αυτό είμαι διπλά χαρούμενος. Αξίζουν συγχαρητήρια.
Δεν θα μπορούσαμε να μην σε ρωτήσουμε για τους τρεις Κροάτες που αγωνίζονται φέτος στον Παναθηναϊκό…
Αρχικά θέλω να πω ότι για μένα είναι πολύ ευχάριστο που παίζουν τόσοι πολλοί Κροάτες στον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν την καλή παράδοση. Ας ξεκινήσω με τον Πράνιτς. Τον βλέπετε και εσείς, είναι τρομερός παίκτης, μεγάλη κλάση και βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία. Η καριέρα του παίρνει ξανά τα πάνω της στον Παναθηναϊκό.
Ωραία, ας συνεχίσουμε με τον Σίλντενφελντ…
Ο Γκόρντον δείχνει επίσης σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αλάνθαστος. Έκανε ένα εξαιρετικό ματς και είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη.
Ο τελευταίος Κροάτης που ήρθε στην ομάδα, ο Μλάντεν Πέτριτς, δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει πράγματα, λόγω του τραυματισμού του…
Ναι αυτό είναι αλήθεια. Ο Μλάντεν ήταν λίγο άτυχος, αλλά θα σου πω να μην φοβάστε. Όταν είναι έτοιμος και παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του θα κάνει σπουδαία πράγματα. Είναι εξαιρετικός στράικερ και θα βάλει πολλά γκολ. Άλλωστε τα κρίσιμα παιχνίδια τώρα έρχονται.
Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
Δεν ξεχνάω ποτέ την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Πάντα νιώθω σαν το σπίτι μου όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα και δεν ξεχνάω πόσο με αγάπησε ο κόσμος της ομάδας. Ελπίζω να τους δω την Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα