O καιρός της Τρίτης (25/3)

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με σταδιακή βελτίωση και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στο Βόρειο Ιόνιο και μέτριοι έως ισχυροί στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο, με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Σχετικά άρθρα