Μόγες: Είμαστε δύο επίπεδα πιο κάτω

Δύο επίπεδα πιο κάτω από τις ομάδες που διεκδικούν τον φετινό τίτλο της Premiership, χαρακτήρισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβιντ Μόγες, μετά τη βαριά ήττα από τη Σίτι στο Ολντ Τράφορντ (0-3).«Δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα. Είναι πάντα δύσκολο όταν δέχεσαι ένα γκολ στα πρώτα 30-40 δευτερόλεπτα και είχαμε μπροστά μας ένα βουνό στη συνέχεια. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και βελτιωθήκαμε στην εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου. Όταν ήρθε το δεύτερο γκολ απογοητευτήκαμε, γιατί όσο ήμασταν πίσω με ένα γκολ είχαμε τη δυνατότητα να παλέψουμε. Όμως δεν τα πήγαμε όσο καλά θέλαμε.

Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε δύο επίπεδα πιο κάτω από εκεί που πρέπει και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί που έχουμε στοχεύσει».

Όσο για την αγκωνιά του Φελαϊνί στον Ζαμπαλέτα που τιμωρήθηκε απλώς με κίτρινη κάρτα, είπε: «Η πρώτη εντύπωση που είχα είναι ότι η πρώτη κίτρινη που παίρνει ο Φελαϊνί, δεν είναι καν φάουλ στον Ζαμπαλέτα. Βέβαια, δεν το έχω δει δεύτερη φορά και άκουσα που έλεγαν ότι τελικά είναι πολύ χειρότερο».

Σχετικά άρθρα