Ηρακλής: Ναυάγιο με Τεννέ, επαναπροσέγγιση με Ογιος!

Ακρως τρελά και… Ηρακλείδικα! Τρεις μέρες πριν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς για τον Γηραιό η ομάδα δεν έχει προπονητή, καθώς ο Ογιος απολύθηκε, ο Τεννές που ήταν η πρώτη επιλογή δεν συμφώνησε με τους κυανόλευκους που στράφηκαν εκ νέου στον Αργεντίνο για να τον… παρακαλέσουν να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας!Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει τον Όγιος με τον Τεννέ και σε αυτή την κίνηση βρήκε υποστηρικτές τους Νίκου, Δόβελο, Ιωακειμίδη και Πετρίδη. Λίγες ώρες όμως αργότερα, ο πρώτος αποχώρησε, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο να ακολουθήσει και άλλος ένας, αν όχι και οι τρεις!

Οι παίκτες ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα της απόλυσης Όγιος, η οποία σήμαινε και την αποχώρηση των μοναδικών ανθρώπων που ήταν κοντά στο τμήμα τους τελευταίους μήνες (Χαϊτολου, Υψηλάντης).

Πριν από λίγο, ο Παπαδόπουλος ακύρωσε την συμφωνία με τον Τεννέ και ξεκίνησε προσπάθεια για να πείσει τον Όγιος να παραμείνει στον κυανόλευκο πάγκο! Απίστευτα πράγματα πραγματικά…

Σχετικά άρθρα