Αναστασίου: Είχαμε σοβαρή και επαγγελματική συμπεριφορά

Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Καλλονή, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του επαγγελματική και σοβαρή.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:
Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την καλή εμφάνιση: «Ήταν ένα παιχνίδι που μας έδωσε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες δεν είχαν παίξει πολύ τον τελευταίο καιρό. Τεστάραμε τους εαυτούς μας χωρίς να έχουμε κάποιους βασικούς στην ενδεκάδα. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν σοβαρή κι επαγγελματική. Έκαναν αυτά που τους ζητήσαμε. Η απόδοση και η διάρκεια ήταν πάρα πολύ καλή και παίξαμε για 90 λεπτά σε καλό ρυθμό. Ήταν ευχάριστο ότι έπαιξαν αρκετά νέα παιδιά. Όλα τα παιδιά στο τέλος ήταν κάτω των 30 πλην του Μέντες. Αυτή η ομάδα ωριμάζει και μπορεί να κάνει καλή διαχείριση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι και προσηλωμένοι στον στόχο. Όλοι είναι έτοιμοι για ένα ή ενενήντα λεπτά. Τους τονίσαμε ότι σημαντικό είναι η διάρκεια και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί με την ίδια νοοτροπία. Μεγάλο κέρδος για μας τα νέα παιδιά. Έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο και εκεί θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Για το αν μπορεί να παραμείνει φρέσκος μέχρι το τέλος ο Παναθηναϊκός: «Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος μας, ο οποίος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αυτό κάνουμε, αυτό συνεχίζουμε κι αυτό θέλουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα είναι δουλεμένη και γυμνασμένη. Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει πάντα να κυνηγάς τους στόχους με όλες σου τις δυνάμεις. Θέλουμε να κερδίζουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μείναμε πίσω στην αρχή επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά βελτιωνόμαστε διαρκώς. Το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε και είμαστε πιο ώριμοι. Κάποια παιχνίδια θα είναι πολύ κρίσιμα στη συνέχεια. Μπορούμε να κοιτάξουμε τους πάντες στα μάτια κι ανυπομονούμε για τη συνέχεια».
Για τη χρησιμοποίηση του Πράνιτς ως αμυντικό χαφ: «Δεν το κάνουμε λόγω ανάγκης. Ο Πράνιτς μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Δεν είναι εντυπωσιακός, αλλά είναι πολύ ουσιαστικός. Βοηθάει πολύ στο παιχνίδι που παίζουμε. Η ομάδα έχει παίκτες που ωριμάζουν και ο Πράνιτς βοηθάει σε αυτό. Οποιαδήποτε απουσία μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω, χωρίς να τα βάφουμε μαύρα. Όλοι είναι σημαντικοί και θέλουμε να παίρνουμε το μάξιμουμ».

Σχετικά άρθρα