Καρέλης: Εχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα

Εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Καλλονής, ο Νίκος Καρέλης που έφτιαξε το πρώτο τέρμα και σκόραρε το δεύτερο, τόνισε πως οι πράσινοι αποδεικνύουν σε κάθε ματς πως είναι μια καλή ομάδα, η οποία πρέπει να διορθώσει μόνο την έλλειψη συγκέντρωσης που έχει σε κάποιους αγώνες.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρέλης:
«Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, φάνηκε και σήμερα. Πετύχαμε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μας έδωσε μια καλή βάση για να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό που μπαίνουμε δυνατά από την αρχή στα παιχνίδια και τρέχουμε συνέχεια».
Για το «κλειδί» του φετινού Παναθηναϊκού: «Μερικές φορές δεν είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στο ματς, από την άλλη είμαστε πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Με την καθοδήγηση του προπονητή μας έχουμε διορθώσει πολλά».
Σχετικά με το ότι αρκετοί «πράσινοι» παίζουν σε παραπάνω από μια θέση, είπε: «Ο προπονητής μας έχει δείξει ότι χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες ανάλογα με τον αντίπαλο. Εμείς παίζουμε όπου μας ζητάει και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, έχοντας πάντα ως στόχο το γκολ και τη νίκη».
Για τη συνέχεια και τα πλέι-οφ: «Θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους με νίκες για να δούμε με πόσους βαθμούς θα πάμε στα πλέι-οφ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα τελικά θα είναι πολύ καλό για εμάς».
Σε ότι αφορά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να επιτεθούμε από νωρίς, να πετύχουμε τουλάχιστον δυο γκολ και να πάρουμε την πρόκριση».
Για τον Μάρκους Μπεργκ, είπε: «Μας έχει βοηθήσει πολύ και φαίνεται από το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα».
Σχετικά με το που έχει αλλάξει ο ίδιος από την αρχή της σεζόν: «Είμαι σχεδόν έναν χρόνο εδώ. Στην αρχή έπρεπε να γνωριστώ με τους συμπαίκτες, αλλά στη συνέχεια προσαρμόστηκα, έμαθα πως δουλεύει ο προπονητής και οι υπόλοιποι παίκτες. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος όπως όλοι μας».
Για τους άλλους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Όλοι έχουμε καταλάβει τι ζητάει ο προπονητής μας και προσπαθούμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο, για να νικάει η ομάδα».

Σχετικά άρθρα