Παυλής: Να βοηθήσω την ΑΕΚ για το γήπεδο

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" μίλησε ο Μιχάλης Παυλής.Αναλυτικά ο Παυλής μίλησε για:

Το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ενεργό δράση: «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Είναι οριστικό. Έκλεισε μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη. Τώρα είμαι βοηθός στην ομάδα κάτω των 17. Για μένα είναι χαρά και τιμή αυτό και θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι ποδοσφαιριστές».

Το πώς αποφάσισε να κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του: «Ένιωσα ότι με λυπούνται. Είχα προτάσεις από ομάδες και δεν με έπαιρναν γιατί είχα αυτό το πρόβλημα. Όμως δεν ήθελα να κρυφτώ και να μην πω τι έχω. Υπάρχει πολύς κόσμος που σκέφτεται έτσι. Στα δύσκολα είχα πάρα πολύ κόσμο δίπλα μου. Συνήθως λένε πως στα δύσκολα δεν έχεις πολύ κόσμο στο πλευρό σου, αλλά σε μένα συνέβη το αντίθετο. Για μια εβδομάδα δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί. Μιλούσα δέκα ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο και απαντούσα σε μηνύματα».

Την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αποφάσισα να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα για να φτιάξει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μου έγιναν πολλές προτάσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνει το γήπεδο, να αναβαθμιστεί η περιοχή και να βοηθήσω νέους ανθρώπους. Είναι το όνειρό μου πλέον αυτό».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Δεν είμαι εγώ παράδειγμα προς μίμηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ανάλογα ή και μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά δεν το βάζουν κάτω. «Πίστη και θέληση στον εαυτό σου χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τα πάντα και να έχεις καλούς ανθρώπους δίπλα σου»

Σχετικά άρθρα