Πατατοσαλάτα Μάνης

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μισό κιλό μικρές πατάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πορτοκάλι</span><br /><span style="font-size: medium;">2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κρεμμύδια</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας ρίγανη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μαύρο πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί  με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε σε κομματάκια το πορτοκάλι και σε ροδέλες το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις ελιές και το λαδόξυδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα