Κάλαϊτζιτς: Το ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό

Ενα ματς – όλη η χρονιά είναι για τον ΟΦΗ η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με το κίνητρο πρόκρισης στον τελικό να είανι τεράστιο, τόνισε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.Ο άσος του ΟΦΗ μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM, κάνοντας ειδική αναφορά στον προπονητή του, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Για τον ΟΦΗ: «Δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ψηλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πιστέψαμε σε εμάς και μέσω σκληρής δουλειάς είμαστε εδώ που είμαστε. Ο Σα Πίντο άλλαξε νοοτροπία. Μας πέρασε τη φιλοσοφία να είμαστε νικητές, να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή, μας δίνει αυτό που πρέπει πριν την έναρξη των παιχνιδιών».

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου: «Δεν είμαστε φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, πάνε πολύ καλά. Θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το μέλλον του: «Έχω ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο με τον ΟΦΗ. Μετά θα αποχωρήσω, θέλω να επιστρέψω στην Σερβία εκεί που είναι η οικογένεια μου. Στη συνέχεια θέλω να βγάλω δίπλωμα προπονητή».

Σχετικά άρθρα