Το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Νταϊφά

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου όπου και διέμενε ο Σταύρος Νταϊφάς, βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, αποχαιρετώντας τον ιστορικό πρόεδρο των ερυθρολεύκων, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή την περασμένη Δευτέρα (24/3) σε ηλικία 87 ετών.
Ο θάνατος του Σταύρου Νταϊφά, του πρώτου προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού σε επαγγελματικό επίπεδο, με την οποία κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας, σκόρπισε την θλίψη στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Το "παρών" στην κηδεία έδωσαν πολλά μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, όπως ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς και ο κόουτς Μίτσελ.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Ρομπέρτο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης και Ανδρέας Σάμαρης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απέστειλαν στεφάνια, ενώ τον Σταύρο Νταϊφά αποχαιρέτησαν και οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Ματζουράνης.

Εκεί ήταν και πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι και έζησαν από κοντά τον Σταύρο Νταϊφά, αλλά και αθλητές από άλλα τμήματα του συλλόγου. Τα στεφάνια ήταν δεκάδες, τόσο από τον αθλητικό, όσο και από τον πολιτικό κόσμο.

 

 
 
 
 

Σχετικά άρθρα