Γεωργιάδης: Να μας γίνει μάθημα

Απογοητευμένος, που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει αν και προηγήθηκε με 3-0 στη Ριζούπολη εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, που τόνισε πως ο Δικέφαλος δεν βρήκε απαντήσεις στα στημένα του Απόλλωνα
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα: «Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι που καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να χάσουμε τόσες κλασικές ευκαιρίες; Είχαμε σίγουρα πρόβλημα στα ύψη του Απόλλωνα, προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά ο Απόλλων κατάφερε με τρία στημένα να μας ισοφαρίσει. Για εμάς αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ένα μεγάλο μάθημα, γιατί έρχονται κρίσιμα ματς».

Για την εικόνα του δεύτερου μέρους: «Η αντίπαλη ομάδα ρίσκαρε πολύ, μας έδωσε πολλούς χώρους. Ίσως έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα, να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Στα προηγούμενα τρία ματς εμείς κάναμε την ανατροπή. Ας κρατήσουμε τα αρκετά καλά που είχαμε σήμερα και ας προβληματιστούμε και για τα πολλά λάθη μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Όταν προηγείσαι με 0-3 πρέπει να κρατήσεις το αποτέλεσμα.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία για ένα βαθμό παραπάνω στα πλέι οφ: «Τώρα ό,τι έγινε έγινε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να το αναλύσουμε και παράλληλα να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά…".
 
 

Σχετικά άρθρα