Σαλάτα με μαρούλι, αγγούρι και πιπεριές

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 μικρό αγγούρι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">ξύδι μπαλσάμικο</span><br /><span style="font-size: medium;">λάδι</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">8 φύλλα μαρουλιού</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ματσάκια ρόκα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε καλά το μαρούλι μαζί με τη ρόκα σε άφθονο νερό.</span><br /><span style="font-size: medium;">Την κόβουμε με ψαλίδι σε χοντρά κομμάτια.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Κόβουμε τη πιπεριά και το αγγουράκι σε κύβους και τα ανακατεύουμε με τη ρόκα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλατίζουμε και ρίχνουμε το ξύδι και το λάδι.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα