Μέσα ο Λαγός, έξω Ντίνας και Πέτριτς για Περιστέρι

Η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο σηματοδότησε την επιστροφή του Τάσου Λαγού στην 20άδα, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Εκτός έμειναν ο Ντίνας που απέκτησε… σουβενίρ στο γόνατο από την αναμέτρηση με την Καλλονή, αλλά και ο Πέτριτς που κρίθηκε ανέτοιμος…Με ανεβασμένη ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι με στόχο να αυξήσει το νικηφόρο σερί του, να προσπεράσει τον Ατρόμητο και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Η προετοιμασία του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί. Το παρών στην προπόνηση έδωσαν άπαντες, πλην του Ντίνα, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με την Καλλονή και γι’ αυτό τέθηκε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Ατρόμητο. O 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση έσω πλαγίου κι έτσι θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα και τελειώματα. Ο Τάσος Λαγός είναι απόλυτα έτοιμος και επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, διεκδικώντας θέση στο βασικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης. Νέο πρόσωπο, ασφαλώς είναι και ο Μάρκους Μπεργκ που επιστρέφει από τιμωρία, αλλά και οι Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, που είχαν πάρει ανάσες με την Καλλονή.

Η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Εκτός αποστολής πλην του Ντίνα, έμεινε ο Πέτριτς, που κρίνεται ανέτοιμος από τον Αναστασίου, αλλά και οι Μαρινάκης, Μπαϊράμι και Γιαννιτσάνης.

Σχετικά άρθρα